lauantai 9. huhtikuuta 2016

Vihdoin kentälle

Torstai

Lavinia antoi minulle tuntilistoja jotka kävin tarkastuttamassa yläkerrassa olevalta Davidiltä ja osan Graceltä. Tuntilistojen yhteenlaskettu tuntimäärä oli väärä ja David ja Grace korjaisvat ne oikeiksi. Osassa listoja työntekijät olivat olleet kipeinä tai lähteneet kesken päivää ja laskut olivat siksi menneet väärin. Osassa oli vain sattunut jostakin syystä laskuvirhe. Osan listoista tarkistin itse tietokoneen järjestelmästä. Tarkastusten jälkeen niittasin työntekijöiden loma-anomus ja tuntilistoja yhteen ja laitoin ne kansioihin. Ainoastaan muutamaan anomukseen löytyi tuntilista ja laitoin tuntilistat aakkosjärjestykseen kansioon jotta uusiin anomuksiin on helpompi löytää tuntilista. 
Tuntilistojen ja anomusten jälkeen lajittelin työntekijöiden dokumentteja aakkosjärjestykseen ja laitoin ne "put away" kansioihin. Lajittelin myös engagement ja termination papereita aakkosjärjestykseen ja laitoin ne niille tarkoitettuihin kansioihin. 
Lajittelujen jälkeen kopion työntekijöiden ensiapu ja tulityö todistuksia ja laitoin todistukset kansioon odottamaan että työntekijät tulevat niitä noutamaan. 
Ennen lähtöä tein vielä Wordillä muistilapun työntekijöiden kansioiden täyttämiseen. (missä järjestyksessä dokumentit tulee olla) ja tulostin sen Kimille.

Perjantai

Perjantai aamuna kello soi tuttuun tapaan 06.15 ja nousin pirteänä sängystä sillä uusi ja jännittävä päivä oli edessä. Lähdimme tunnin päästä bussilla kohti Sliemaa ja suuntasimme kauppakeskus Pointiin. The Point on neljä kerroksinen kauppakeskus josta löytyy ruokakauppoja, kahviloita ja vaatekauppoja. Ihan kuin Jumboon olisi mennyt. Kuljimme Mirjan kanssa ympäri kauppakeskusta ja yritimme löytää Josefin jonka Lavinia kertoi olevan meitä vastassa. Unohdimme kuitenkin Josefin numeron kämpille joten menimme parkkihalliin jossa olimme aikaisemmin nähneet info pisteen ja kävimme kysymässä onko entsimäämme herraa näkynyt. Infon pojat soittivat Josefille että olimme odottamassa häntä. Josef saapui paikalle ja vei meidän hänen toimistolleen. Toimisto oli pieni ja tunkkainen. Istuimme jonkin aikaa toimistolla ja juttelimme aikaisemmista harjoittelijoista jotka olivat myöskin suomesta. Lähdimme kauppakeskuksen puolelle ja kaikki liikkeet olivatkin jo avanneet ovensa ja kävimme toivottamassa hyvät huomenet ja Josef palasi toimistolle kun me jäimme Mirjan kanssa kiertämään ja tutustumaan paikkoihin. Päivä kuluikin kauppakeskusta kierrellessä ja asiakkaita neuvoessa. Lähinnä neuvoimme missä on vessa. Josef oli todella mukavan tuntuinen kaveri ja otti  meidät hyvin vastaan.  Päivän päätteksi olikin edessä bussipysäkin metsästys. Villapaidat päällä ravasimme edestakas emmekä siltikään löytäneet pysäkkiä mistään. (Täällä on siis ok pitää unoformuja päällä työmatkalla) Löysimme pysäkille lopulta ja pääsimme lähtemään kotia kohti. Mukava päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti