maanantai 4. huhtikuuta 2016

Perjantai ja maanantai

Perjantai 1.4

Aamulla palattiin taas toimistolle torstain public holidayn jälkeen, ja pikaisten kuulumisten jälkeen ryhdyttiin töihin, Tyhjensin vanhojen työntekijöiden kansioita, jotta uusien tekijöiden paperit saadaan tilalle. Uusille työntekijöille tehtiin Mirjan kanssa engagement ja termination lomakkeita ja tulostettiin niitä. En ole vielä kovin kartalla mitä kaikki engagement ja termination lomakkeiden täydennettävät kohdat tarkottavat ja mistä niihin löytää vastauksen joten seuraan Mirjan ohjeita, sillä hän on niitä enemmän tehnyt. Kun lomakkeet olivat valmiit ja tulostettuna ryhdyttiin täyttämään uusien työntekijöiden kansioita ja tehtiin kansioihin uudet nimet.
Pääsin myös kirjoittamaan kirjeen, jonka kirjoittaminen osoittautui melko haastavaksi. Teksti tulee keskelle kirjettä ja nimet sekä osoitteet menevät edelleen sekaisin kun kaikki muistuttavat toisiaan,.
Iltapäivällä järjestin tarkastetut tuntilistat aakkosjärjestykseen kohteiden nimen mukaan ja laitoin ne kansioihin talteen.

Maanantai 4.4

Aamulla laskettiin ja tarkastettiin Orianan kanssa tuntilistoja ja järjestin niitä aakkosjärjestykseen iltapäivään asti kunnes lähetti toi laatikoittain lisää kopiopaperia ja muita tarvikkeita ja ryhdyin purkamaan niitä hyllyihin, Purkutöiden jälkeen sain uusien ja nykyisten työntekijöiden työsuhteeseen liittyviä papreita (esim. uniformujen luovutukset ja uudet osoitetiedot) ja etsin oikeat kansiot ja laitoin paperit niihin.

Tässä vielä muutama kuva viikonlopulta.





2 kommenttia:

  1. Työtä siellä tuntuu riittävän. :) Kohta ne lomakkeetkin on niin tuttuja, että osaat täyttää niitä vaikka unissasi.

    VastaaPoista