torstai 14. huhtikuuta 2016

Kansioita ja kiertelyä

Keskiviikko

Lavinia antoi minulle aamulla papereita joiden parissa työskentelinkin koko päivän. Paksu nippu vanhojen työntekijöiden uniformujen palautus lomakkeita. Tehtävänäni oli etsiä "past employees" kansioista kyseisten työntekijöiden muita dokumentteja jotka oli koottu yhteen. Jokainen kansio on merkitty aakkosittain ja kansioita on yleensä monta per kirjain. Etsin siis vanhojen työntekijöiden kansiota sukunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan.
Ennen kuin aloitin kansioiden etsimisen tarkistin tietokoneelta onko kyseinen työntekijä ja hänen uniformun luovutus/palautus kijattu ylös. Kirjoitin muistiin nimet joista ei ollut tietoja koneella. Tämä osoittautui kuitenkin turhaksi sillä myöhemmin Lavinia kertoi ettei kyseisiä nimiä tarvitsekkaan löytää tietokoneelta sillä he ovat jättäneet työtehtävät aikoja sitten.
Alotin siis työntekijöiden kansioiden etsinnät ja kirjasin ylös nimet joilla ei kansiota ollut. Iltapäivällä Kim pyysi minua etsimään eräälle vanhalle työntekijälle kansion ja pitkän etsinnän jälkeen sen löysinkin. Aikaa kului sillä aluksi Kim oli kirjoittanut nimen väärin.
Jatkoin kansioiden etsintää ja kun löysin työntekijän kansion niin lisäsin uniformu lomakkeen kansioon. Tehtävä jäi kesken vaikka olin sen parissa koko päivän. Mirja sai jatkaa seuraavana päivänä.


Torstai

Aamulla lähdin kauppakeskus Pointiin ja Josef oli kanssani työvuorossa. Myymälät olivat vielä yhdeksänkin jälkeen kiinni ja ainoastaan muutamassa näkyi liikettä ja työntekijät siivoilivat. Puoli kymmenen jälkeen suurin osa myymälöistä avasi ovensa ja odottavat asiakkaat pääsivät ostoksille.
Päivä sujui rauhallisesti kauppakeskusta kiertäen. Tänään eräs korukojun työntekijä kysyi minua vahtimaan hänen kojuaan kun hän kävi asioilla. Monissa kojuissa on ainoastaan yksi työntekijä vuoron aikana ja on aina mukava olla avuksi.
Eräs asiakas kysyi minkä verran kauppakeskuksessa on ollut varkaita/näpistelijöitä. Vaikea vastata kun on vasta muutaman päivän ollut mutta jo ensimmäisenä päivänä kun saavuimme Maltalle David kertoi ettei täällä tarvitse pelätä että joku veisi esimerkiksi laukun tai muuta omaisuutta.
Toiselta asiakkaalta kuulin että iltaisin kauppakeskuksen valtaa nuoriso ja heidän rullalaudat/scootterit. Muista häiriöistä en olekkaan kuulut.

2 kommenttia:

  1. Moi Henna! Vaikuttaa siltä, että kentällä on sujunut hyvin. Mukavaa viikonvaihdetta! -Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvin on mennyt! Kiitos samoin :)

      Poista