keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Vartijakurssin aloitus

Maanantai

Aamulla kun tulimme Bay Streetille jäin toimistoon valvomaan kameroita. Valvomo sijaitsee parkkihallin sisäänkäynnin porttien vieressä ja valvomoon on parkkihallin puolelta suora näköyhteys. Joten kaikki näytöt ovat jokaiselle hallissa asioivalle näkyvillä. Ei siis kovin järkevästi suunniteltu..
Kävin myöhemmin aamupäivällä laskemassa parkkihallissa kuinka paljon autopaikkoja on jäljellä. 
Lukumäärä merkittiin järjestelmään ja järjestelmä näyttää ulkona olevassa näytössä onko hallissa tilaa vai onko se täynnä.

Iltapäivä kului ulkoparkin valvomossa. Ulkoparkin portti oli korjattu ja puomi toimi jonkun aikaa moitteettomasti, mutta lopulta jäi taas ylös eikä enää laskeutunut alas. Työntekijät pääsivät kuitenkin vaivattomasti kulkemaan parkkiin.


Tiistai

Menimme aamulla Mirjan kanssa vartija kurssille. Aamun tunnit piti mies opettaja ja kävimme läpi millainen vartijan ulkoasun tulee olla, miten erilaiset kommunikointi tavat vaikuttavat työssä, millaiset kulunvalvonta laitteet työpaikoilla yleensä on kun tarkoituksena on valvoa työntekijöiden työaikoja. 
Kurssin vetäjä kertoi myös vierailijoiden kulunvalvonnasta.
Kävimme läpi myös miksi vartijan tulee tehdä omia muistiinpanoja työn aikana, ja asiaa tietojen salassapidosta. Aiheet olivat siis ennalta tuttuja mutta hyvää kertausta.

Iltapäivällä vetäjäksi vaihtui nainen ja aloimme käymään läpi lainsäädäntöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti