sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Parkkivahti

Torstai

Aamulla tein kierroksen Bay Streetin kauppakeskuksessa ja katsoin että kaikki on kunnossa käytävillä, myymälöissä ja vessoissa.
Myymälät aukeavat kello 10 ja silloin yksi kiertävistä vartijoista käy katsomassa että kaikki liikkeet ovat auki. Jos myymälä on kello 10 jälkeen vielä suljettu tulee siitä raportoida.

Kierroksen jälkeen menin ulkoparkin valvomoon varmistamaan ettei alueelle tule muita kuin työntekijöitä. Jos parkissa kuitenkin on runsaasti tilaa niin päästämme muutaman asiakkaan myös ulkoparkkiin jos halli on täysi.


Perjantai

Aamu alkoi Bay Streetillä tuttuun tapaan "tarkastus" kierroksella. Iltapäivä meni taas ulkoparkin valvomossa vahtiessa ettei asiakkaat tule työntekijöille tarkoitetulle parkkipaikalle. Teemme päivän aikana vaihtoja ulkoparkin ja parkkihallin edustan välillä. Parkkihallin ollessa täynnä tulee parkkihalliin pyrkiville asiakkaille kertoa että halli on täynnä.

Lauantaina kävimme risteilyn merkeissä Blue Lagoonissa ja Gozossa. Maisemat ja koko reissu oli huikea! Melkoinen tuuli vaan ollut koko viikonlopun. Mutta kyllä täällä tarkenee!







2 kommenttia:

  1. Moi Henna! Kiitos kuvista. Ei paljon voi muuta kuin kadehtia, Suomessa tuli lunta viime yönä. -Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavat on maisemat ja kelit! Kelpaa räpsiä kuvia :D

      Poista