tiistai 19. huhtikuuta 2016

Bay Street

Maanantai

Lähdimme aamulla kohti Sliemaa mutta tänään menimme Bay Street kauppakeskukseen. Löysimme perille melko helposti. Yksi vartijoista esitteli meille kauppakeskuksen ja kierroksen jälkeen lähdin hänen kanssaan avaamaan ylimmän kerroksen allas-aluetta. 
Kauppakeskukseen kuuluu myös hotelli ja allas onkin tarkoitettu hotellin asiakkaille.
Kerroksia oli seitsemän mutta 5,6 ja 7 kerroksiin tarvittiin hississä kortti jotta pääsi kulkemaan.

Kierrosten jälkeen menimme parkkihallin edustalle kertomaan sisälle pyrkiville asiakkaille ettei hallissa ollut vapaita paikkoja mutta he voivat odottaa että tulee taas tilaa. 
Tien toisella puolella oli parkkipaikkoja jotka ovat tarkoittettu ainoastaan kauppakeskuksen "työmaalla" työskenteleville. Kauppakeskuksessa oli siis rakennustyömaa ja paikalla oli paljon työmiehiä ja parkkipaikalle pyrkiville asiakkaille tuli kertoa ettei parkki ole kuin työntekijöille. 

Päivän aikana kävin muutaman kerran kiertämässä yksin ja muuten olimme parkkipaikoilla ja toimistolla. Muut vartijat olivat aivan mahtavia kavereita ja päivä meni nopeasti ja oisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa.


Lyhyesti vielä viikonlopusta sen verran että kävimme Mirjan kanssa Gozossa Lavinian ja Jovanin uudessa asunnossa joka ei siis vielä ole valmis. Reissu ei mennyt ihan nappiin sillä ymmärsimme Lavinian kanssa toisemme väärin ja hän kertoi meille väärät ohjeet mihin mennä mutta löysimme lopulta perille. Maisemat olivat huikeat.








Tiistai

Tänään menin taas Bay Streetille ja aamulla teimme Tommyn kanssa kierroksen kauppakeskuksessa kun liikkeet eivät olleet vielä auki. Tarkastimme että kaikki on kunnossa. (Esimerkiksi ettei vessoissa ole nukkuvia asiakkaita eikä liikkeiden näyteikkunoissa ole halkeamia.) Yksi vartijoista huomasi että käytävän lattian lasilaatta on rikki ja lasi keikkui paikallaan. Jokaisessa kerroksessa on näitä lasilaattoja ja niistä näkee alempaan kerrokseen. En enää uskaltanut astua niiden päälle. 

Iltapäivällä teimme kierroksen Ratkon kanssa hotellin puolella. Menimme portaita pitkin ylimpään kerrokseen ja kävimme katolla tarkistamassa että vesisäiliö on kytketty päälle. Alas tullessamme eksyimme portaikkoon emmekä enää löytäneet yhtäkään avointa uloskäyntiä. Kuljimme portaita edestakas kunnes löysimme uloskäynnin josta olimme tulleet sisälle. Portaikko oli aivan pölyn peitossa rakennustöiden takia ja kaikki vaatteet olivat valkoiset kun tulimme takaisin toimistolle.

Iltapäivän olin piha parkkipaikan "valvomossa" ja tänään otimme parkkipaikalle myös asiakkaita sillä sisähalli oli lähen kokoajan täysi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti