tiistai 17. toukokuuta 2016

Viimeinen Bay Street vuoro

Maanantai

Edellinen viikko podettiin kipeänä sängyn pohjalla, mutta nyt pääsin taas takaisin töiden pariin! 
Aamulla lähdin Bay Streetille ja saavuinkin perille jo yhdeksän aikaan vaikka tarkoituksena oli aloittaa vuoro kello 10. 
Olin toimistossa Jeffreyn kanssa kunnes Stefano saapui kierrokseltaan ja kello oli lähemmäs kymmentä ja lähdimme kierrokselle tarkastamaan että myymälät ovat avanneet ovensa. 
Kierros jäi kuitenkin lyhyeen sillä alimmassa kerroksessa (katutaso) oli rakennustyömaalta kaveri joka oli ripustamassa varoitusteippejä myymälöiden sisäänkäyntien edustalle. Kerroimme hänelle ettei hän voi ripustaa teippejä myymälöiden edustalle estäen asiakkaiden kulun. 
Kello 10 jälkeen rakennustyöt on keskeytettävä myymälöiden ja asiakkaiden läheisyydessä. 
Kävin tekemässä kierroksen kauppakeskuksessa yksin ja tarkastin että myymälät ovat auki kun Stefano jäi katutasolle odottamaan että Jeffrey saapui jatkamaan rakennustyö asiaa.
Kierroksen jälkeen menin parkkihallin edustalle kertomaan sisään tuleville asiakkaille että halli on täynnä. 

Iltapäivällä olin Stefanon kanssa valvomossa ja kävimme tekemässä kierroksia kauppakeskuksen ja hotellin puolella. 
Kävimme myös hotellin uudella rakenteilla olevalla puolella. Päivän ja ehkä koko viikonkin jännittävin/hirvittävin hetki oli kulkea rakennustyömaan väliaikaisella hissillä alas seitsemännestä kerroksesta. Hissi oli pelkkä kalterihäkki josta näkyi hirvittävä matka alas. En yleensä korkeita paikkoja pelkää mutta nyt jänskätti!



Tiistai

Menimme Mirjan kanssa toimistolle ja päivä sujui yllättävän nopeasti vaikkei minulla erikoisemmin hommia ollutkaan. Päivän aikana kirjoitin shekkejä joka oli minulle täysin uutta sillä en aikaisemmin palkkashekkejä ole kirjoittanut. Kirjoitin myös kirjekuoriin osoitteita ja täytin niitä palkkakuiteilla ja muilla dokumenteilla. Iltapäivään mennessä oli taas vinopino uusia kirjeitä valmiina postiin. 
Kirjeiden lisäksi leikkasin ja liimasin kansioihin työntekijöiden nimilappuja. 

Illalla kävimme Mirjan kanssa Bay Streetillä morjestamassa muita vartijoita ja veimme heille muutamat tulijaiset Suomesta kiitokseksi kuluneista viikoista ja yhteisistä työvuoroista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti