sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Torstai ja perjantai

Torstai

Aamulla jäin Bay streetin parkkihalliin valvomaan kameroita. Ennen kello 10 lähdimme toisen vartijan kanssa kierrokselle kauppakeskukseen tarkastamaan että kaikki on kunnossa. Kello 10 jälkeen tarkastimme että kaikki myymälät ovat auki. Kaksi myymälää oli vielä kiinni ja ne kirjattiin raporttiin.
Iltapäivällä olin parkkihallin valvomossa ja kävimme toisen vartijan kanssa tekemässä kierroksia kauppakeskuksen ja hotellin puolella.
Ennen kuin kerkesin lähteä töistä, parkkihallin puomi jumittui eikä halliin voitu ottaa asiakkaita sisään ennen kuin puomi saatiin korjattua. Olin siis hallin edustalla kertomassa tilanteesta sisään pyrkiville asiakkaille.


Perjantai

Aamulla päivitin dokumettejen tietoja tietokoneelle toimistolla. Tietojen päivittämisen jälkeen etsin dokumenteille omat kansionsa. Iltapäivällä Kim antoi minulle listan työntekijöiden nimiä joiden kansiot minun tuli etsiä ja kopioida kaikkien listassa olevien työntekijöiden "police conduct ja security license" dokumentit.
Kerkesin vielä aloittaa vanhojen työntekijöiden dokumenttejen kansioinnin "put away" kansioihin. Seuraavalle viikolle jäin vielä kuitenkin vino pino papereita jotka tulee kansioida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti