torstai 24. maaliskuuta 2016

Mä en Malta!

Tiistai 22.3
Aamulla lähetettiin Orianan kanssa sähköposteja työntekijöille perjantain lomapäivää koskien. Maltalla pääsiäisen perjantai on lomapäivä eikä kukaan ole silloin töissä joten sumplimista riittää. Oriana jatkoi lähes koko päivän sähköpostien lähettelyä kun minä laskin vartioiden työvuoro tunteja ja kirjoitin tuntimääriä työvuorolistoihin. Signal8:llä on käytössä järjestelmä joka on kerinnyt tulemaan jo melko tutuksi. Järjestelmä on yksinkertainen ja sen toiminnot on helppo oppia lyhyessä ajassa. Järjestelmästä huolimatta on paljon tietoja jotka kirjoitetaan muistiin myös käsin jotta kaikki pysyy varmasti tallessa.

Keskiviikko 23.3
Oriana oli siirtynyt jo pääsiäislomalle joten työskentelin Kimin ja Mirjan kanssa koko päivän. Syötimme vartioiden tietoja järjestelmään ja kävimme läpi hakemuksia ja jaottelimme niitä kansioihin.  Kansioita on varmasti lähemmäs 100 kappaletta joten papereiden läpi käymiseen menee aina paljon aikaa.

Torstai 24.3
Aamulla kävimme toimiston yläkerrassa tutustumassa Davidin askareisiin, ja David opasti meille kuinka työvuorosuunnittelu toimii. Homma hoitui tältä herralta varsin näppärästi kun kokemusta ja osaamista on vuosia takana. Puhelin soi jatkuvasti ja työntekijät peruivat ja vaihtoivat vuorojaan taukoamatta. Työtä siis riittää suunnittelu puolellakin.
Iltapäivällä siirryimme takaisin alakertaan ja aloimme järjestelemään Mirjan kanssa "arkistoituja" tietoja vanhoista, nykyisistä ja uusista työntekijöistä, ja oikeastaan kaikista jotka yrityksen kanssa ovat jollain tavalla tekemisissä olleet (esim lähettäneet hakemuksen).
Järjestelyn jälkeen tarkistimme muutamien työntekijöiden tietoja järjestelmästä ja teimme "satunnais tarkastuksia" kansioihin joista tarkistimme että kaikki tiedot ovat oikein ja ajantasalla. Sitten olikin jo aika lähteä kotia kohti. Ja loman kunniaksi lähdimme käymään rannalla ja syömässä. Tässä muutama kuva.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti